top of page
S%C3%B8ren_Marcussen_edited.jpg

Søren Marcussen

Digter & Chef for Opgang2

”Mads Horsbøl er inspirerende at samarbejde med og kompositorisk nytænkende og grundig i tilgangen til de forskellige musiske udtryk, han skaber. 

Lyttende, kritisk og med en positiv fleksibel sans for at bringe opgave-samarbejde derhen, hvor det bedst kan lykkes.

En dygtig komponist, arrangør og musiker på flygel, på guitar og andre strengeinstrumenter, og så mestrer han key-board-klaviaturet med de mangeartede elektroniske lyde og klangarter - velegnet til teaterforestillinger, såvel som til film.

Jeg ser med glæde frem til et videre kunstnerisk samarbejde.

Susanne-Sangill.jpg

Susanne Sangill

Instruktør & Teaterchef 

 Himmerlands Teater

"Mads' tilgang teaterproduktion er at sige JA og at være parat til at løse opgaverne fra en ny og spændende vinkel.

Et udsagn som: ”vil det ikke være meget bedre hvis jeg komponerede musik og lyd selv, i stedet for at lede efter passende musikstykker” er sød musik i en instruktørs ører. Når resultater så er intet mindre end genialt og helstøbt, kan man ikke forlange mere.

Mads har en meget stilsikker smag og arbejder hurtigt og præcist."

CharlotteLadefoged-Hvid_Stoj2_edited_edi

Charlotte Ladefoged

Leder & Instruktør

Hvid Støj Sceneproduktion

Mads er emininet til at levere det ene bud efter det andet, som sidder lige i skabet. Hans indlevelsesevne og forståelse for komponistopgaven er enestående, og han formår at omsætte det til præcise musikalske udtryk, som både er fandenivoldske, poetiske og detaljerige. Han opfanger stemninger og kommer med bådeoverraskende, nuancerede og meget vellykkede bud på kompositions- og lydlige løsninger. 

Derudover er han et uhyre åbent, lydhør og empatisk menneske, som er meget kompetent og helt problemfri at samarbejde med. 

Det er aldeles ikke sidste gang jeg skal arbejde sammen med Mads, det er ganske vist. 

Pia Marcussen.jpg

Pia Marcussen

Leder & Instruktør

 Opgang2 Turnéteater

"Mads Horsbøl har mange strenge at spille på. Ikke bare som musiker, men som menneske. Han er lydhør, kreativ og forstår både at give plads og at tage ledelse. Hans musikalitet er enestående, og med Mads ved min side er jeg tryg i de skabende processer."

bottom of page