top of page
Fluks

Ctrl-Alt-Demens

Fluks.jpg

I dette projekt er jeg med på scenen som musiker/ spiller, og arbejder med udgangspunkt i guitarloops, som kan etableres og afvikles gradvist, og derigennem understrege den proces en demensramt gennemgår. Nedenstående klip er fra første eksperiment i 2019. 

Om

Ctrl-Alt-Demens - Teaser
00:00 / 00:32
Søren

Sørens Digte

Om

Nedenstående eksempel er 2 digte under konceptet "12 digte 12 måneder".Det ene er fra en live optræden, mens det andet er et digt sat i den grafiske form, som man kan følge på nettet. Fælles for digtene i dette koncept er at jeg får mulighed for at udforske klaveret i en form hvor rammen er tilpas løs til at både Sørens oplæsning og mit spil kan finde hinanden i øjeblikket. I denne ånd fik første udgivelse af projektet titlen "Aldrig før".

Sørens Digte - Jalla:17
Balliancen

Balliancen

Om

Go' Til er blandt de første sange vi skrev, og beskriver den tilstand man møder i sig selv, når noget larmer, og man forsøger at overhøre det. Samarbejdet har udmyntet sig i et femmands konstellation, som dog også tager ud i forskellige udgaver. Nedenstående video er således med Percusionisten Niels Kilele.

Balliancen.jpg
Udspring
00:00 / 02:33
Sårbar
00:00 / 04:16
Hvid Støj

[pAp]-[kAs]

Om

Med [pAp-kAs] satte Instruktør Charlotte Ladefoged sig den ambition at ramme målgruppen ½ - 3 år. Det mod hun udviste og det resultat hun skabte i fællesskab med skuespillerne Anna Ur Konnoy og Kasper Daugaard Poulsen viste sig at lønne sig. 

 

Jeg legede med, med lyde, lydlandskaber og et gennemgående tema, som fik forskellige ”jakker” på. Således indgik temaet både i en klassisk vals, en robotversion og i et Sfærisk lydlandskab der skulle forstærke oplevelsen af det magiske rum, som legen kan skabe. Beats blev skabt med percussion 

Dukken Peppi
pApkAs - Magimusik
00:00 / 02:03
pApkAs - Fodwaltz
00:00 / 04:19
Himmerland

De 39 Trin

Om

Himmerlands teater har gjort det til sit speciale at lave farcer. I 2019 faldt valget på farcen ”De 39 Trin”. Samarbejdet med teaterleder og instruktør Susanne Sangill, var særdeles frugtbart, og der er planer om endnu et samarbejde i år.

Min kompositioner tog udgangspunkt i at det var noget vi legede. Jeg skabte flere af kompositionerne udelukkende med munden, men Der blev også plads til en klassisk ”Borte med Blæsten” romance. 

39 trin1.jpg
39 Trin - Ouverture
00:00 / 05:40
39 Trin - Django
00:00 / 00:37
39 Trin - Charleston
00:00 / 00:18
Papirhud

Tak For Venligheden

Om

Papirhud er et ungt masketeater, som jeg arbejdede sammen med i 2018. I deres ordløse forestilling ”Tak For Venligheden”, fik jeg for alvor til at eksperimentere. Jeg startede det som et loop projekt, men efterhånden udvidede jeg det med sekvenser jeg indspillede i forvejen.

Tak For Venligheden.jpg
Papirhud - Byen
00:00 / 02:44
Papirhud - Vind
00:00 / 02:00
Opgang2

Habibi

Om

Opgang2 er Danmarks mest turnérende teater, med omkring 150 - 200 forestillinger om året. Habibi, blev præmieret med titlen som bedste manuskript på Horsens teaterfestival i 2018, og har turneret rundt i hele Danmark og sågar et par afstikkere til Tyskland og Norge. 

 

Som komponist valgte jeg at arbejde med Ableton Live. Jeg lagde en præmis ned over projektet om at alle lyde jeg brugte skulle kunne manipuleres. Musikken blev komponeret med plads til improvisation, således at jeg havde maksimal frihed til at bakke skuespillerne op.

Habibi2018-2-Ditte Chemnitz.jpg
Elemenary

Elementary

Om

Elementary er mit soloprojekt, hvor jeg arbejder med komposition ud fra de 4 elementer. Præmissen er at jeg spiller det hele selv. Jeg arbejder i øjeblikket på første udgivelse. Til de to første kompositioner har jeg fokuseret dels på bølger og har brugt kalimba og klaver som billedet på vandråber der intensiveres og minimeres og dels på åndedrag, hvor harmonikaen og mandolinbajoen har dialog, og hvor vejtrækning er blevet et musisk element. 

elements-2147497_640.jpg
Air
00:00 / 04:54
Water
00:00 / 05:12
bottom of page